2012. augusztus 2., csütörtök

Segítség......

Sziasztok!

Találkoztatok már olyan problémával, hogy nem tudtok senkinek sem megjegyzést írni? Én most sajnos ilyen problémával küzdök. Belépek a bloggerbe a google fiókommal, de hiába írok akár a saját akár más blogjába megjegyzést nem teszi közzé a rendszer, azt írja ki, hogy lépjen be a google profiljába vagy válasszon ki profilt, olyan mintha nem is lennék bejelentkezve, közben meg bevagyok. Emiatt senkinek sem tudok megjegyzést írni. Tud valaki segíteni vagy hova forduljak segítségért, mert a GYIK-ben nem foglalkoznak ezzel a problémával más elérhetőséget meg nem találtam. :)

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia. Nem tudom hol olvasod majd korábban, ezért megírom itt is. Én is jártam már így korábban. Arra kell figyelni, hogy bejelentkezéskor a "Maradjon bejelentkezve" kocka ne legyen bepipálva és akkor menni fog. :)

Unknown írta...

If you're looking to lose fat then you certainly have to start following this brand new personalized keto plan.

To design this keto diet service, certified nutritionists, personal trainers, and chefs have united to provide keto meal plans that are powerful, convenient, economically-efficient, and delicious.

Since their first launch in 2019, 1000's of individuals have already transformed their body and well-being with the benefits a smart keto plan can provide.

Speaking of benefits; clicking this link, you'll discover 8 scientifically-certified ones given by the keto plan.